logo Ster Solar

BenQ Solar zonnepanelen

BenQ Solar is een toonaangevende fabrikant van zonnepanelen, en onderdeel van de wereldwijde beursgenoteerde producent van TFT-LCD: ‘AU Optronics Corporation’. BenQ Solar is gespecialiseerd in zonne-energieoplossingen met een hoog rendement voor zowel de residentiële-, commerciële- als utiliteitsmarkt.

BenQ Solar maakt optimaal gebruik van alle kennis en productietechnieken bij AU Optronics en produceert zo innovatieve zonne-energieproducten van top kwaliteit en met een zeer hoge efficiëntie. Het bedrijf heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand, van polysilicon, ingot en wafer tot PV-cellen, PV-panelen en complete PV-systemen. Met deze verticale integratie heeft BenQ solar ook het hele kwaliteitstraject in eigen hand en de producten worden dan ook in alle stadia uitgebreid getest. BenQ Solar producten voldoen aan de internationaal erkende normen, met inbegrip van JET, JPEC, IEC, UL, MCS en CEC.

Tenslotte is BenQ Solar ook een zeer maatschappelijk verantwoorde ondernemingen binnen de solar sector. Zo verkreeg ze in 2010 als eerste ter wereld de “PAS2050 Carbon Footprint verificatie’ voor een PV paneel, is het bedrijf sinds 2011 lid van de Europese PV Cycle Associatie en voldoet het bedrijf aan de RoHS wetgeving.

Waarom BenQ Solar:

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: BenQ Solar’s producten zijn getest op prestaties en levensduur in eigen state-of-the-art laboratoria. Deze testen waarborgen de integriteit van lange termijn garanties
  • Wereldwijde certificaten: Alle BenQ Solar producten hebben internationale certificaten ontvangen – IEC 61215,IEC 61730, UL 1703, CEC, MCS, and JET – om overal ter wereld gebruikt te kunnen worden.
  • Wereldwijd Netwerk: Met fabrieken en kantoren verspreid over Europa, U.S.A., Azië en Oceanië biedt BenQ Solar een wereldwijd netwerk en locale ondersteuning aan. Voor ondersteuning in Nederland heeft BenQ solar een servicepunt in Amsterdam.